Αντσελότι: «Θα αποσυρθώ μετά από αυτή την περιπέτεια στη Ρεάλ»

Αντσελότι: «Θα αποσυρθώ μετά από αυτή την περιπέτεια στη Ρεάλ»

Newsroom
Αντσελότι: «Θα αποσυρθώ μετά από αυτή την περιπέτεια στη Ρεάλ»

bet365

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στο «Il Messaggero», απέκλεισε κάθε νέα εμπειρία ως προπονητής: «Η Ρεάλ είναι η κορυφή, είναι λογικό να βάλω τη λέξη "τέλος" εδώ».

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ξεκάθαρος: μετά από αυτή την περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης, η προπονητική του καριέρα θα φτάσει στο τέλος της. Το επιβεβαίωσε ξανά σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα 'Il Messaggero'. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του πολύπειρου Ιταλού κόουτς με τη «βασίλισσα» εκπνέει τον Ιούνιο του 2024

Ο 63χρονος τεχνικός δήλωσε: «24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».

Σχετικά με το τέλος της καριέρας του στους πάγκους ανέφερε: «Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά τους "λος μπλάνκος" θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη 'τέλος' μετά από αυτή την εμπειρία».

Για τη Ρεάλ του σήμερα, τόνισε: «Αν μιλάμε για τρόπαια, οι Μπλάνκος και η Μίλαν είναι οι ομάδες με τις οποίες αισθάνομαι περισσότερο συνδεδεμένος. Η σημερινή Ρεάλ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και όχι μόνο τεχνικό. Είναι μια σοβαρή ομάδα, με ταπεινούς παίκτες: ακόμα και τα αστέρια έχουν τα πόδια τους στο έδαφος. Μόντριτς, Κασεμίρο και Μπενζεμά, οι πιο έμπειροι, διοικούν τον όμιλο. Η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά μόνο αυτή δεν θα ήταν αρκετή. Ο άνθρωπος είναι θεμελιώδης και αυτή η Ρεάλ είναι μοναδική».

Για το Madridismo: «Η Ρεάλ είναι ένας σύλλογος που διοικείται από τους προέδρους και τους οπαδούς. Αυτό που προκύπτει από αυτό είναι μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρόεδρος πρέπει πρώτα να είναι οπαδός. Η Ρεάλ δεν είναι απλώς μια βιομηχανία...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα