Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Γκριεζμάν βρήκε δίχτυα μετά από 210 ημέρες (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Γκριεζμάν βρήκε δίχτυα μετά από 210 ημέρες (vid)

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Γκριεζμάν βρήκε δίχτυα μετά από 210 ημέρες (vid)

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της καθαρής νίκης της Ατλέτικο επί της Κάντιθ (4-1), με ασίστ και γκολ, το πρώτο μετά τον Γενάρη του 2022!

Από τις 6 Ιανουαρίου του 2022, ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν είχε βρει δίχτυα.

Εκείνη την ημέρα σκόραρε εναντίον της Ράγιο Μαχαδαόντα για το Copa del Rey σε έναν αγώνα στον οποίο όπως είναι λογικό οι «κολτσονέρος» κατέληξαν να κάνουν υγιεινό περίπατο. Από τότε δεν είχε σκοράρει ούτε με την Ατλέτικο Μαδρίτης ούτε με την Εθνική Γαλλία. Πέρασαν 210 ημέρες ανομβρίας, μα τελικώς ο «Γκριζού» κατάφερε επιτέλους να σκοράρει στο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του κόντρα στην Κάντιθ (4-1).

Μετά από εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά του Σέρχιο Ντιζ (της ομάδας Νέων της Ατλέτι) που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στην καρδιά της περιοχής ο Γκριεζμάν πήρε την κεφαλιά σημειώνοντας το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Μάλιστα από το ίδιο σημείο σκόραρε το τελευταίο του γκολ στη Λίγκα. Στις 28 Νοεμβρίου 2021. Έκτοτε είχε σκοράρει στο Champions League κόντρα στην Πόρτο και στο Copa del Rey κόντρα στους Majariegos.

Ενδιάμεσα, φυσικά αντιμετώπισε κι ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε στα πιτς για μεγάλο μέρος της εκστρατείας. Η επόμενη ευκαιρία του θα είναι σε 11 μέρες στο Colisuem Alfonso Pérez κόντρα στη Χετάφε!

Εδώ το γκολ του Γάλλου διεθνούς:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα