Μπερνάρντο Σίλβα: Ο Μέντες τον πρότεινε σε Μπάρτσα και Ρεάλ

Newsroom
Μπερνάρντο Σίλβα: Ο Μέντες τον πρότεινε σε Μπάρτσα και Ρεάλ

bet365

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παραμένει... φευγάτος από τη Μάντσεστερ Σίτι και φέρεται να έχει ζητήσει από τον Μέντες να τον στείλει άμεσα σε έναν από τους δυο γίγαντες της Ισπανίας.

Η παραμονή του Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται μιας και ο Πορτογάλος ψάχνει εδώ και καιρό τρόπο... διαφυγής από την Αγγλία και την Premier League.

Σύμφωνα μάλιστα με την γαλλική «L'Équipe», ο 27χρονος έχει αναθέσει στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να του βρει νέα ομάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και σαν πρώτη επιλογή του Πορτογάλου εμφανίζεται η Ισπανία!

Ο Μέντες σήκωσε κατευθείαν μανίκια και άνοιξε κύκλο επαφών με τους δυο γίγαντες της La Liga - Ρεάλ και Μπαρτσελόνα - προτείνοντας τον πελάτη του με την ελπίδα πως κάποια εκ των δυο θα ενδιαφερθεί θερμά για την περίπτωσή του.

Το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο που απαιτεί η Σίτι για να τον παραχωρήσει βάζει εμπόδια στην επιχείρηση, καθώς τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπάρτσα εμφανίζονται διστακτικές μπροστά σε έναν τέτοιο αριθμό.

Στην περίπτωση των Καταλανών βέβαια μια πιθανή πώληση του Ντε Γιονγκ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και να τους βάλει δυνατά στην κούρσα, αλλά μέχρι τότε οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών έχουν περιοριστεί σε καθαρά φιλολογικό επίπεδο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα