Ρεάλ Μαδρίτης: Ειδική επιτήρηση της «βασίλισσας» στον Μόντριτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Ειδική επιτήρηση της «βασίλισσας» στον Μόντριτς

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Ειδική επιτήρηση της «βασίλισσας» στον Μόντριτς

bet365

Η Ρεάλ έχει τα μάτια της στραμμένα στον πολύπειρο Κροάτη. Ο σπουδαίος μέσος που κλείνει τα τα 37, τις δύο τελευταίες σεζόν έφτασε τα 103 παιχνίδια.

Ναι, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι μια σπάνια περίπτωση ποδοσφαιρικής «μακροζωίας», αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις παραδείγματα παρόμοια με αυτό του Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στο προπονητικό της Ρεάλ Μαδρίτης σε άψογη κατάσταση.

Ακολούθησε ένα λεπτομερές σχέδιο το καλοκαίρι, ακολουθώντας τις γενικές οδηγίες του Αντόνιο Πίντους και τις συγκεκριμένες οδηγίες του Vlatko Vucetic, του Κροάτη γκουρού με τον οποίο συνεργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενός από τους υπεύθυνους για τον 10ο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που ζει δεύτερη νιότη (θα κλείσει τα 37 χρόνια τον Σεπτέμβριο...).

Ο σπουδαίος μέσος έπαιξε 103 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τους «λος μπλάκος» κι εκείνων της Κροατίας. Και τα χρόνια που έχουν περάσει από το σώμα του δεν έχουν φέρει φθορά τέτοια που να αποτρέψει τη «βασίλισσα» από το να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, ως το 2023 και κανείς στο Concha Espina δεν τολμά να σκεφτεί ότι αυτή η σεζόν είναι το τελευταίο του ταξίδι.

Στο Βαλντεμπέμπας δίνει το παράδειγμα σε όλους. Τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας του και παρά το κύμα καύσωνα, φόρεσε την απαιτητική μάσκα υποξίας για να τρέξει προσομοιώνοντας συνθήκες προπόνησης σε μεγάλο υψόμετρο όπως οι υπόλοιποι νεοφερμένοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν - όπως επίσης και στην περίπτωση του Ντεσάμπ με τον Μπενζεμά- τί δουλειά κάνει ο Ζλάτκο Ντάλιτς με τον Μόντριτς στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μαδριντίστας έπαιξε τα τελευταία δέκα παιχνίδια με την καρό φανέλα και σε επτά από αυτά το έκανε, άλλωστε, ως βασικός.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα