Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο Μπόελι για να διαπραγματευτεί για Αθπιλικουέτα, Αλόνσο και Ντε Γιονγκ (vid)

Μπαρτσελόνα: Στη Βαρκελώνη ο Μπόελι για να διαπραγματευτεί για Αθπιλικουέτα, Αλόνσο και Ντε Γιονγκ (vid)

bet365

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να διαπραγματευτεί με την Μπαρτσελόνα τις μεταγραφές των Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο και Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Στη Βακρκελώνη έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι για να μιλήσει με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τις μεταγραφικές υποθέσεις των Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο και Φρένκι Ντε Γιονγκ. Οι Καταλανοί μετά την απόκτηση του Αντρέας Κρίστενσεν θέλουν να αποκτήσουν ακόμα δυο αμυντικούς των «Μπλε» και μάλιστα με αμφότερους υπάρχει προφορική συμφωνία.

Εκτός από τις πωλήσεις ο Αμερικανός μεγιστάνας θα διαπραγματευτεί και για μια αγορά, καθώς ο Τόμας Τούχελ του έχει ζητήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Τσέλσι. Ο διεθνής Ολλανδός χαφ ακόμα έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στη Μπαρσελόνα του Τσάβι αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί και την Ισπανία αν εν τέλει αποχωρήσει προτιμάει τους Λονδρέζους εν συγκρίσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον πολιορκεί εδώ και αρκετό καιρό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα