Τσέλσι: Με Στέρλινγκ και Κριστιάνο θα κάνει τον Λουκάκου... κακή ανάμνηση

Τσέλσι: Με Στέρλινγκ και Κριστιάνο θα κάνει τον Λουκάκου... κακή ανάμνηση

Τσέλσι: Με Στέρλινγκ και Κριστιάνο θα κάνει τον Λουκάκου... κακή ανάμνηση

bet365

Στέρλινγκ για αρχή, Κριστιάνο (ίσως) για συνέχεια. Και μαζί με τους υπόλοιπους της επίθεσης, η Τσέλσι φαίνεται πως υπόσχεται γκολ. Και κυνήγι τίτλων. Άλλωστε, δεν είναι δύσκολο για κανέναν να ξεπεράσει τον Λουκάκου...

Η Τσέλσι κάνει ηχηρό μπάσιμο στο μεταγραφικό καλοκαίρι του 2022 και ο Ραχίμ Στέρλινγκ πολύ σύντομα θα έχει ανακοινωθεί φορώντας τη μπλε φανέλα. Ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή για τον Άγγλο επιθετικό που έπαιξε στη Λίβερπουλ και πανηγύρισε αμέτρητες επιτυχίες με την Σίτι του Γκουαρδιόλα, ωστόσο, η προσθήκη του στο ρόστερ αποκτά τεράστια σημασία και για τους «μπλε».

Έχοντας διαθέσει 100 εκατομμύρια πριν από ένα καλοκαίρι για τον Ρομέλου Λουκάκου και βλέποντάς τον να σκοράρει μόλις 8 φορές στο πρωτάθλημα, κάνοντας ανάκατα τ' αποδυτήρια με την αδυναμία του να ελέγξει το μυαλό και να φιλτράρει τα λεγόμενά του, στην Τσέλσι ζητούσαν γκολ. Και προς το παρόν θέλουν να πιστεύουν ότι θα τα βρουν στον Στέρλινγκ. Και θα φανεί αν θα κάνουν το άλμα με τον Κριστιάνο σε λίγο καιρό...

  • Ο Στέρλινγκ, ο Χάβερτς και τα «ψευτοεννιάρια»

Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι δεν έχει φορ ολκής όπως έχουν αυτή τη στιγμή οι Σίτι και Λίβερπουλ που πριν καν ξεκινήσει μια αγωνιστική περίοδος, είναι οι δύο ομάδες που ξέρει όλος ο κόσμος ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι «μπλε», λοιπόν, βρίσκονται σε μια κατάσταση που έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους με τη δυνατότητα να παίζουν στις πλευρές της γραμμής κρούσης και κατ' επέκταση και στην κορυφή. Παρ' όλα αυτά, «καθαρόαιμος» φορ, δεν υπάρχει. Αν και ο Βέρνερ θα μπορούσε να παίξει στην αιχμή του δόρατος, αλλά και αυτός προτιμάται τις περισσότερες φορές σε κάποια από τις δύο πτέρυγες, αφού αρέσκεται στο κουβάλημα της μπάλας και τις κούρσες.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ προστίθεται σε μια λίστα στην οποία υπάρχουν τα ονόματα των Χάντσον Οντόι, Κρίστιαν Πούλισικ, Κάι Χάβερτς, Μέισον Μάουντ, Χακίμ Ζίγιεχ και φυσικά του προαναφερθέντα, Βέρνερ. Όλοι τους γνωρίζουν πως να παίξουν από τα πλάγια. Πως να κάνουν τις κινήσεις που τους αρέσουν, πως να γεμίσουν τη μπάλα προς την περιοχή, αλλά και πως να τελειώσουν φάσεις ανάλογα με την έμπνευση και τα δεδομένα της κάθε στιγμής. Κι αν τελικά ο Γερμανός πρώην επιθετικός της Λειψίας παραχωρηθεί, τότε ναι μεν τα ελάχιστα γκολ του Λουκάκου θα καλυφθούν με τεράστια ευκολία, ωστόσο, καθαρός στράικερ δεν θα υπάρχει. Εκτός κι αν... γίνει το κόλπο με τον CR7!

  • Το όνειρο του Μπόελι με τον Κριστιάνο για την Premier

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρει την Τσέλσι. Σίγουρα. Και η ομάδα του Λονδίνου κυνηγάει το μεγάλο «μπαμ» με τον 37χρονο αστέρα που απέδειξε και την περασμένη σεζόν ότι η Premier League όχι απλά του πηγαίνει πολύ, αλλά είναι και σε τέτοια κατάσταση ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Και αυτή τη στιγμή, ο CR7 μπορεί να προσφέρει στους «μπλε» αυτό που τώρα λείπει. Και είναι ο στράικερ. Ο Κριστιάνο θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει κανείς άλλος πιο κατάλληλος για τη θέση από τον Πορτογάλο. Μπορεί να την καλύπτει τίμια ο Χάβερτς, μπορεί ο Βέρνερ – εφόσον παραμείνει – να παίξει κεντρικά, όμως οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή του προπονητή από αυτούς, θα πρόκειται με σύστημα που θα έχει «ψευτοεννιάρι».

Τα σενάρια είναι τέτοια που κάνουν λόγο για απόφαση κατάθεσης προσφοράς στα 15 εκατομμύρια λίρες. Τόσο χαμηλά. Υπολογίζονται, βέβαια, τα 37 χρόνια ζωής του Κριστιάνο και το γεγονός πως μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο από τώρα. Και φαίνεται να έχει ήδη αναγκάσει τους «κόκκινους διαβόλους» ν' αποδεχθούν την απόφασή του να φύγει. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το πρότζεκτ είναι τέτοιο που του υπόσχεται τίτλους και φυσικά, το Champions League.

Είναι στοιχεία που για την επόμενη σεζόν δεν προβλέπονται καν στην Γιουνάιτεντ. Και αυτό τον ενοχλεί. Και από τη στιγμή που ο Μπόελι δείχνει τέτοιο πείσμα για να τον κάνει «μπλε», ο Ρονάλντο είναι λογικό να το καλοσκέφτεται. Και να εξετάζει το σενάριο συμμετοχής στην Premier με άλλη ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και μετά από εκείνον, η Τσέλσι θα πρέπει να επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός θηριώδη στόπερ. Γιατί ο Ντε Λιχτ φαίνεται να καταλήγει στην Μπάγερν. Και υπάρχει τεράστια ανάγκη για άνθρωπο στο κέντρο των μετόπισθεν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα