Μπαρτσελόνα: «Κλέβει» τον Ραφίνια από Τσέλσι, κοντά σε συμφωνία με τη Λιντς!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: «Κλέβει» τον Ραφίνια από Τσέλσι, κοντά σε συμφωνία με τη Λιντς!

bet365

Ανατροπή στην υπόθεση του Ραφίνια, καθώς η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από οριστικό deal με τη Λιντς για να τον κλέψει από την Τσέλσι και να τον φέρει άμεσα στη Βαρκελώνη.

Από τα Μπλε της Τσέλσι, στα... Μπλαουγκράνα της Μπαρτσελόνα! Τη στιγμή που οι Λονδρέζοι έχουν συμφωνία με τη Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια, οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν την επιθυμία του Βραζιλιάνου να αγωνιστεί για λογαριασμό τους και μπήκαν «σφήνα» στην υπόθεση για να κλείσουν το deal.

Μέχρι πρότινος κυριότερο εμπόδιο για τη Μπάρτσα στέκονταν οι οικονομικές απαιτήσεις των Παγωνιών για να παραχωρήσουν τον 25χρονο, όμως πλέον μια συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, το deal φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωσή του έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ, προσφορά δηλαδή που είναι λίγο χαμηλότερη από την αντίστοιχη της Τσέλσι!

Σε ό,τι αφορά τον μισθό του Ραφίνια ωστόσο, η Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε πιο... γενναιόδωρη και του προσέφερε 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σε αντίθεση με τους Μπλε που κατέθεσαν ένα εκατομμύριο ευρώ λιγότερο.

Πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια... άλλη ανατροπή σχετικά με τον επόμενο προορισμό του Βραζιλιάνου, ο οποίος με βάση τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως θα εκπληρώσει το όνειρό του και θα φορέσει σύντομα τη φανέλα της Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα