AS: «Συνάντηση Λαπόρτα - Μέντες για τον Κριστιάνο»

AS: «Συνάντηση Λαπόρτα - Μέντες για τον Κριστιάνο»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS» ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, με τους δυο άνδρες να συζητούν για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ!

Ένα μεταγραφικό σενάριο που θα έβαζε «φωτιά» στην ποδοσφαιρική αγορά έφερε στο προσκήνιο η «AS». Σύμφωνα με το καταλανικό μέσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα δείπνησε το βράδυ της Δευτέρας (4/7) με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες και οι δυο άνδρες συζήτησαν για ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Ο «CR7» πριν μόλις λίγα 24ωρα έκανε επίσημο αίτημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποχωρήσει με μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι. Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου και Νάπολι είναι ανάμεσα στις υποψήφιες, με την πρώτη να είναι η πλέον ανεπιθύμητη για τους «Κόκκινους Διαβόλους», οι οποίοι όπως είναι λογικό δεν θέλουν να ενισχύσουν μια άμεση ανταγωνίστρια στην Premier League.

O Πορτογάλος ατζέντης έθεσε στα υπόψιν του Λαπόρτα την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία αν προχωρήσει θα είναι η «βόμβα» του καλοκαιριού, με τον Κριστιάνο να πηγαίνει στην αιώνια αντίπαλο της «αγαπημένης» του Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τους Καταλανούς η περίπτωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ «κυριάρχησε» στη συνάντηση των δυο ανδρών, όμως αναφορές έγιναν και στις υποθέσεις των Νίκο, Τρινκάο, Άνχελ Ντι Μαρία, Ρούμπεν Νέβες και Μπερνάντο Σίλβα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα