Μπαρτσελόνα: Απών από την πρώτη ο Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Απών από την πρώτη ο Ντεμπελέ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Απών από την πρώτη ο Ντεμπελέ

bet365

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα δώσει το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της καταλανικής ομάδας, όμως η διοίκησή της συνεχίζει να είναι αισιόδοξη για το θέμα του συμβολαίου του.

Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει μείνει πλέον ελεύθερος κι έτσι δεν έχει κάποια υποχρέωση απέναντι στον σύλλογο, πράγμα που σημαίνει πως η απουσία του από την πρώτη της Μπαρτσελόνα είναι φυσιολογική και δεν ανησυχεί τους ιθύνοντες της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε βγει πως οι δύο πλευρές είναι ένα βήμα από την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι «μπλαουγκράνα» του είχαν δώσει σύμφωνα με την «AS» περιθώριο μέχρι την Κυριακή για να αποδεχθεί την πρόταση και να περάσει στην συνέχεια εργομετρικά τεστ, κάτι που όπως φαίνεται δεν συνέβη.

Η διοίκηση των Καταλανών εμμένει στην αισιοδοξία πως θα υπάρξει θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο που έχουν προσφέρει στον Ουσμάν Ντεμπελέ περιλάμβανε 40% μείωση των αποδοχών του, αλλά και παρά τις καλύτερες προτάσεις που είχε στα χέρια του, όπως π.χ. από την Τσέλσι.

Όπως και να 'χει, ο Γάλλος σταρ θα πρέπει σύντομα να λάβει μία απόφαση, αφού σιγά σιγά ξεκινούν οι προετοιμασίες των ομάδων κι όσο εκείνος μένει χωρίς σύλλογο θα μένει και πιο πίσω όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα