«El Confidencial»: «Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε βοήθεια από την ισπανική ομοσπονδία για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

«El Confidencial»: «Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε βοήθεια από την ισπανική ομοσπονδία για να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Μέσα από συνομιλίες και μηνύματα στο «Whatsapp», η «Confidencial» αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της πως το 2019 ο Σέρχιο Ράμος είχε ζητήσει τη βοήθεια του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι συνομιλίες που δημοσιεύθηκαν ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος και τον Λουίς Ρουμπιάλες, στις οποίες ο Ισπανός στόπερ ζητά τη βοήθεια του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας για να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα!

Όπως προκύπτει από τα μηνύματα μέσω «Whatsapp» που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες και έφερε στο φως η «Confidencial», ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε τον επικεφαλής του ισπανικού ποδοσφαίρου προς τα τέλη του 2019, με απώτερο σκοπό να χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του στην UEFA και να κερδίσει το βαρύτιμο βραβείο που απονέμει κάθε χρόνο το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε στο αρχικό μήνυμα: «Ρούμπι καλησπέρα, ελπίζω να είσαι καλά εσύ και όλη η οικογένειά σου. Ξέρεις, δεν σου έχω ζητήσει ποτέ τίποτα, αλλά αν θέλω να το κάνω σήμερα είναι γιατί πιστεύω πως είναι μια ξεχωριστή χρονιά για μένα με βάση τις εμφανίσεις μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο για μένα, αλλά κάτι που πιστεύω πως αξίζει πολύ το ισπανικό ποδόσφαιρο. Σου στέλνω μια αγκαλιά»

.

Η απάντηση που έλαβε από τον Ρουμπιάλες ήταν η εξής:

«Γεια σου Σέρχιο. Καταρχάς, συγχαρητήρια, νομίζω είναι μια πολύ καλή χρονιά για σένα ώστε να το κερδίσεις. Ελπίζω να έχεις έναν τρομερό τελικό στο Champions League. Φυσικά δεν περνάει από το χέρι μου η Χρυσή Μπάλα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω, στηρίξου πάνω μου».

Ο Ράμος απάντησε με τη σειρά του, συμπληρώνοντας:

«Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από σένα, αλλά οι δημόσιες σχέσεις είναι επίσης ‘’κλειδί’’. Ο Ινφαντίνο θα δώσει τα ‘’Τhe Best’’ φέτος που είναι εξίσου σημαντικά και θα ήταν τέλειο. Σου στέλνω μια αγκαλιά και όποτε θες μπορούμε να βρεθούμε μια μέρα και να γευματίσουμε».

Οι πλήρεις συνομιλίες καθώς και τα σχετικά ηχητικά κλιπ που έχει εξασφαλίσει η «Confidencial» θα αποκαλυφθούν στο podcast του ισπανικού Μέσου την ερχόμενη Παρασκευή (1/7). Πάντως, η απόπειρα του Σέρχιο Ράμος και οι όποιες προσπάθειες του Ρουμπιάλες έπεσαν στο κενό, καθώς το 2019 η Χρυσή Μπάλα κατέληξε τελικά στον Λιονέλ Μέσι, ενώ την επόμενη χρονιά λόγω και της διακοπής εν μέσω του πρώτου κύματος της πανδημίας, η βράβευση ματαιώθηκε και αντ' αυτού διοργανώθηκαν μόνο τα βραβεία «The Best» της FIFA, στα οποία ο Ισπανός τερμάτισε 11ος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα