Μπαρτσελόνα: Ενημερώθηκε ο Άλβες ότι δεν θα συνεχίσει

Μπαρτσελόνα: Ενημερώθηκε ο Άλβες ότι δεν θα συνεχίσει

Μπαρτσελόνα: Ενημερώθηκε ο Άλβες ότι δεν θα συνεχίσει

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Ντάνι Άλβες πως η συνεργασία τους δεν θα επεκταθεί. Εξετάζει προτάσεις από την Ευρώπη ο Βραζιλιάνος μπακ που στοχεύει να μπει στην αποστολή της «Σελεσάο» για το Μουντιάλ.

Η σύντομη δεύτερη θητεία του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε. Τον περασμένο Νοέμβριο ο 39χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα» μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλοντας να βοηθήσει τον φίλο του, Τσάβι, στο θέμα τον αποδυτηρίων αλλά και έχοντας στο μυαλό του να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βρεθεί στην αποστολή της «Σελεσάο» για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport» η διοίκηση της «Μπάρτσα» είχε επαφή με τον Άλβες και τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Το δημοσίευμα μάλιστα «συνδέει» την αποχώρηση του Βραζιλιάνου με την πιθανή απόκτηση του αρχηγού της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

O Βραζιλιάνος ήταν πρόθυμος να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα», δίνοντας τη δυνατότητα στο κλαμπ να «σπάσει» το συμβόλαιο τον Γενάρη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρεται και ο πολύπειρος αμυντικός εξετάζει πλέον τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από ευρωπαϊκές ομάδες.

Από τον Ιανουάριο που είχε δικαίωμα να αγωνιστεί ο Άλβες κατέγραψε 16 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Τσάβι, σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 1.272 αγωνιστικά λεπτά, ενώ δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα