Ρονάλντο για Μαρσέλο: «Ο αδελφός που μου χάρισε το ποδόσφαιρο»

Ρονάλντο για Μαρσέλο: «Ο αδελφός που μου χάρισε το ποδόσφαιρο»

Ρονάλντο για Μαρσέλο: «Ο αδελφός που μου χάρισε το ποδόσφαιρο»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτηση του στο Instagram έστειλε το μήνυμα του, στον «αδελφό» του, Μαρσέλο, ο οποίος πριν λίγες ώρες αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13/6) ο Μαρσέλο σε έντονα συγκινησιακό κλίμα αποχαίρετησε την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία «υπηρέτησε» για 15 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποχώρησε από τη «Βασίλισσσα» ως ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαια (24) στην καριέρα του στη Μαδρίτη. Ο κολλητός φίλος του Μαρσέλο και πρώην συμπαίκτης του στους «Μερένγκες», Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω Social Media έστειλε το μήνυμα του για την αποχώρηση του 34χρονου μπακ από τη Ρεάλ, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον αδελφό που του χάρισε το ποδόσφαιρο.

H ανάρτηση του Πορτογάλου σταρ:

«Κάτι παραπάνω από συμπαίκτης, ένας αδελφός που μου χάρισε το ποδόσφαιρο. Μέσα και έξω από τα γήπεδα, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια με τον οποίο είχα τη χαρά να μοιράζομαι τα αποδυτήρια. Πήγαινε με τα πάντα σε αυτή τη νέα περιπέτεια, Μαρσέλο!»

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα