Τέμπας: «Τα οικονομικά της Μπάρτσα δεν επιτρέπουν τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι»

Newsroom
Τέμπας: «Τα οικονομικά της Μπάρτσα δεν επιτρέπουν τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι»

bet365

Οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη Μπαρτσελόνα δεν της επιτρέπουν να προχωρήσει τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό πόθο της Μπαρτσελόνα για το προσεχές καλοκαίρι, όμως τα οικονομικά της προβλήματα στέκονται εμπόδια στο δρόμο της.

Όπως αποκάλυψε άλλωστε και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, οι Μπλαουγκράνα τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υπογράψουν τον Πολωνό επιθετικό, αφού δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πουλήσουν τo 49% των μετοχών του BLM (Barça Licensing & Merchandising) και των Barca Studios που αναμένεται αν τους αποφέρουν αθροιστικά περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

«Έτσι όπως έχει σήμερα η κατάσταση, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αποκτήσει τον Λεβαντόβσκι. Θα πρέπει να συμβούν άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν θα συμβούν. Όπως το θέμα με την πώληση των μετοχών των εταιρειών BLM (Barça Licensing & Merchandising) και Barca Estudios. Στον προϋπολογισμό τους είχαν μια πώληση της Barça Estudios που δεν βλέπω.

Έχουν περισσότερες από 500 εκατομμύρια ευρώ απώλειες σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, τις οποίες και πρέπει να τις ανακτήσουν για να μπορέσουν να τον αποκτήσουν» ήταν τα λόγια του προέδρου της La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα