Ομπαμεγιάνγκ: Μετά από 13 χρόνια σταματάει από την εθνική Γκαμπόν

Ομπαμεγιάνγκ: Μετά από 13 χρόνια σταματάει από την εθνική Γκαμπόν

Κώστας Τόπας
Ομπαμεγιάνγκ: Μετά από 13 χρόνια σταματάει από την εθνική Γκαμπόν

bet365

Τέλος στη διεθνή καριέρα του έβαλε ο Πιερ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω social media.

Ο 32χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε την απόφαση του στην Ομοσπονδία της Γκαμπόν μέσω δήλωσης που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος δεν θα είναι στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023, είχε καταγράψει με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας 72 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 30 γκολ, όντας ο σκόρερ με τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία της εθνικής της χώρας του.

«Μετά από 13 χρόνια περηφάνιας που εκπροσωπώ τη χώρα μου, ανακοινώνω ότι τελειώνω τη διεθνή μου καριέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον λαό της χώρας μου και όλους όσοι με στήριξαν.

Θα κρατήσω πολλές καλές αναμνήσεις όπως την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου στο Omnisports ή την ημέρα που επέστρεψα από τη Νιγηρία με τη Χρυσή Μπάλα της Αφρικής. Και το να το μοιραστώ με όλο τον κόσμο ήταν μια αξέχαστη στιγμή.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας, που πάντα υποστήριζε τους Πάνθηρες και πάντα εργαζόταν ώστε το ποδόσφαιρο να εξελίσσεται στη χώρα μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες μου που συνάντησα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής. Τέλος, ευχαριστώ τον πατέρα μου που με βοήθησε στα ποδοσφαιρικά μου βήματα, ελπίζοντας να τον έχω κάνει περήφανο φορώντας τα χρώματά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα