Ρεάλ: Ο Μπαπέ έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους από την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Marca

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ο Μπαπέ έχει συμφωνήσει με τους Μαδριλένους από την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Marca

bet365

Τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τελικά έχει δώσει ο Κιλιάν Μπαπέ, καθώς σύμφωνα με την «Marca», ο Γάλλος αστέρας είπε το πολυπόθητο «ναι» στους «μερένγκες» από την περασμένη εβδομάδα.

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης προβάρει ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος όπως αποκαλύπτει η «Marca», έχει δώσει από την περασμένη εβδομάδα τα χέρια με τους ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι τελευταίες αμφιβολίες εξαφανίστηκαν όταν ο 23χρονος επιθετικός επισκέφθηκε τη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα.

Οι Μαδριλένοι θα περιμένουν την επίσημη λήξη του συμβολαίου του Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 30 Ιουνίου πριν παρουσιάσουν τον νέο τους απόκτημα. Ένα πενταετές συμβόλαιο θα περιμένει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, ο οποίος θα λαμβάνει χαμηλότερο μισθό από αυτόν που του προσφέρεται από τους ανθρώπους των Παριζιάνων για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τη «Marca».

Από την πλευρά του πάντως ο νεαρός αστέρας έθεσε για πρώτη φορά χρονοδιάγραμμα, ξεκαθαρίζοντας πως πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας στο Nations League στις αρχές Ιουνίου, θα έχει ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον της καριέρας του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα