Λεβαντόφσκι: Προσβεβλημένος από τη νέα πρόταση, πιέζει για Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: Προσβεβλημένος από τη νέα πρόταση, πιέζει για Μπαρτσελόνα

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίζεται προσβεβλημένος από τα όσα άκουσε από τους ανθρώπους της Μπάγερ στην πρόταση για ανανέωση, με αποτέλεσμα να πιέσει πλέον ακόμα περισσότερο για μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Η Sport το πρωί της Δευτέρας μεταφέρει νεότερες πληροφορίες από την υπόθεση στην οποία οι Καταλανοί... κυνηγούν τον Πολωνό στράικερ, έχουν με το μέρος τους και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, αλλά η Μπάγερν είναι ανένδοτη και προσπαθεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Οι Βαυαροί φέρονται να έκαναν πρόταση στον «Λέβα» με όρους που σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποίησαν και κάπως έτσι ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά κατάλαβε πως η μόνη λύση για εκείνον και η ιδανική επιλογή είναι να καταφέρει να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου» και την ομάδα του Τσάβι.

Σε επικοινωνία που φέρονται να είχε η Μπαρτσελόνα με τους εκπροσώπους του Λεβαντόφσκι, μεταφέρθηκε στους τελευταίους ότι μια προσφορά περί των 40 εκατομμυρίων ευρώ θα ήταν αρκετή για ν' αποσπάσει το «ναι» της Μπάγερν και να γίνει η μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα