Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια 0-0: Οι Βάσκοι έχασαν έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαλένθια 0-0: Οι Βάσκοι έχασαν έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Βαλένθια (0-0) στο «Σαν Μαμές» και η Βιγιαρεάλ έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει στην «κούρσα» της παραμονής. Συνέτριψε τη Μαγιόρκα στον... τελικό παραμονής η Γρανάδα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, «κόλλησε» στο «Σαν Μαμές» κόντρα στη Βαλένθια και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του ματς, όμως ο Ινιάκι Γουίλιαμς δεν ήταν σε καλή μέρα εκτελεστικά. Οι γηπεδούχοι είδα την τύχη να τους γυρνάει την... πλάτη στο 90+4', όταν ο Βιγιαλίμπρε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι «Νυχτερίδες» τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ματς αποβλήθηκε ο Γκιγιαμόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Μπιλμπάο βρίσκεται στην έβδομη θέση με 52 βαθμούς, όσους έχει και η Βιγιαρεάλ με ματς λιγότερο. Αν η ομάδα του Ουνάι Έμερι κερδίσει την Κυριακή (8/5, 17:15) τη Σεβίλλη, εντός έδρας θα πάρει προβάδισμα τριών βαθμών στην «κούρσα» της Ευρώπης.

Προβάδισμα παραμονής για τη Γρανάδα, 6-2 τη Μαγιόρκα

Στη Μαγιόρκα η Γρανάδα έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής, καθώς συνέτριψε την τοπική και ομώνυμη ομάδα με σκορ 6-2. Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος στο 6', ο Σεβίγια ισοφάρισε στο 28', ο Εσκουδέρο έβαλε εκ νέου μπροστά τη Γρανάδα στο 46', ο Πουέρτας έκανε στο 55' το 1-3, ο Ράιγιο μείωσε τρία λεπτά αργότερα (58') με τον Ράιγιο, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμα τρεις φορές με τον Μολίνα (69' - 90') και τον Ουζούνι στο 78'. Η Μαγιόρκα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 32 βαθμούς (18η), ενώ η Γρανάδα είναι 16η με 34.

Βαθμολογία:

la liga - table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα