Χετάφε - Μπέτις 0-0: Κέρδισε pasillo, έχασε την ευκαιρία για τετράδα η Κυπελλούχος (vid)

Newsroom
Χετάφε - Μπέτις 0-0: Κέρδισε pasillo, έχασε την ευκαιρία για τετράδα η Κυπελλούχος (vid)

bet365

Η Μπέτις δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης, «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Χετάφε και έμεινε με την ικανοποίηση του... pasillo.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει πρόθυμη να τιμήσει την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης με το καθιερωμένο pasillo. Η Χετάφε, όμως, τίμησε την παράδοση για χάρη της Κυπελλούχου, Μπέτις, αλλά δεν της έκανε και τη χ-άρη για το τρίποντο, αφού το μεταξύ τους 0-0 άφησε τους στέρησε έδαφος από τους Βερδιμπλάνκος στη «μάχη» για την τετράδα.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αρκετές ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έπαθε «μπλακ-άουτ», μένοντας και... ικανοποιημένη στο φινάλε από το ότι δεν δέχθηκε γκολ. Ακόμα κι έτσι, μείωσε σε απόσταση «βολής» από την Ατλέτικο Μαδρίτης που βρίσκεται στην 4η θέση και όλα παραμένουν ανοιχτά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα