Ατλέτικο: Για εκδίκηση δεν θα κάνει pasillo στη Ρεάλ για το πρωτάθλημα

Ατλέτικο: Για εκδίκηση δεν θα κάνει pasillo στη Ρεάλ για το πρωτάθλημα

bet365

Καμία διάθεση να συγχαρούν την Ρεάλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν έχουν στην Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της Ισπανίας, με τη «Βασίλισσα» να φτάνει τις 35 κατακτήσεις μετά την εμφατική της νίκη με 4-0 επί της Εσπανιόλ.

Την επόμενη αγωνιστική η Ατλέτικο υποδέχεται την Ρεάλ (08/05, 22:00) και οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν καμία διάθεση να συγχαρούν τους «μερένγκες» για την επίτευξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και η «Marca», οι άνθρωποι της Ατλέτικο είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τιμήσουν τους φετινούς πρωταθλητές Ισπανίας. Κι αυτό διότι δεν ξεχνάνε το pasillo που δεν έκαναν οι παίκτες της Ρεάλ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014.

Από την πλευρά του πάντως ο Χοσέ Μαρία Χιμένες τόνισε ότι ο κύριος λόγος που δεν θα συγχαρούν τους παίκτες της Ρεάλ, είναι προς σεβασμό στους οπαδούς τους. «Συγχαίρουμε τη Μαδρίτη, αλλά σεβόμαστε τους οπαδούς μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος αμυντικός των «ροχιμπλάνκος».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες της La Liga έστειλαν τα συγχαρητήρια τους στο συγκρότημα το Κάρλο Αντσελότι, πλην της Ατλέτικο και της Οσασούνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα