Μαρσέλο: Ξεπερνάει τον Χέντο και γράφει ιστορία

Μαρσέλο: Ξεπερνάει τον Χέντο και γράφει ιστορία

Newsroom
Μαρσέλο: Ξεπερνάει τον Χέντο και γράφει ιστορία

bet365

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να ζήσει μια ιστορική μέρα κατακτώντας τον 24ο τίτλο του με τους «λος μπλάνκος»!

Ο 33χρονος Μαρσέλο θα είναι ο... βασιλιάς του πάρτι, αν η Ρεάλ Μαδίτης, που υποδέχεται την Εσπανιόλ, κατακτήσει το πρωτάθλημα (χρειάζεται έναν βαθμό για να το κλειδώσει μαθηματικά τέσσερις στροφές πριν το τέλος του ή ήττα και απώλεια βαθμών από την Μπαρτσελόνα).

Αυτό το τρόπαιο θα είναι το υπ' αριθμόν 24 για εκείνον και θα γίνει έτσι ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου, ξεπερνώντας τον αείμνηστο Πάκο Χέντο που είχε 23. Θυμίζουμε ότι με το σούπερ καπ τον περασμένο Γενάρη ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε τους 23 τίτλους του Χέντο.

Το «ταξίδι» του στις κατακτήσεις ξεκίνησε με ένα πρωτάθλημα το 2007 και με ένα ακόμα, αυτό του 2022, μπορεί να κλείσει περιμένοντας βέβαια και τον δεύτερο ημιτελικό με την Σίτι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του (16 σεζόν στα λευκά) με τους μερένγκες εκπνέει τον Ιούνιο.

Συνολικά έχει:
4 Champions League
4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων
3 ευρωπαϊκά σούπερ καπ
5 πρωταθλήματα
2 κύπελλα
5 σούπερ καπ Ισπανίας

Την ίδια στιγμή, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το 21ο του Μπενζεμά, το 18ο των Νάτχο και Μόντριτς, το 17ο για τους Ίσκο, Μπέιλ, Καρβαχάλ, το 15ο για τους Κρόος και Κασεμίρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα