Αντσελότι: «Όσα πέναλτι και αν κερδίζαμε, ο Μπενζεμά θα τα εκτελούσε»

Αντσελότι: «Όσα πέναλτι και αν κερδίζαμε, ο Μπενζεμά θα τα εκτελούσε»

Κώστας Τόπας
Αντσελότι: «Όσα πέναλτι και αν κερδίζαμε, ο Μπενζεμά θα τα εκτελούσε»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καρίμ Μπενζεμά, παρά τα δύο χαμένα πέναλτι με την Οσασούνα και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Παρ’ ότι ο Κάρλο Αντσελότι έκανε ροτέισον και ο Καρίμ Μπενζεμά έχασε δύο πέναλτι, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από την Παμπλόνα (3-1 την Οσασούνα) και μπορεί να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας για 35η φορά, ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να... ξυπνήσεις τους παίκτες του και να τους κάνει να σκέφτονται την Μάντσεστερ Σίτι και όχι τον τίτλο της La Liga. Μάλιστα, δεν έλειψε να κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στον Καρίμ Μπενζεμά, λέγοντας πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να χάσει δύο πέναλτι σε ένα ματς.

«Ο Μπενζεμά έχασε δύο πέναλτι, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν. Ακόμα και αν κερδίζαμε και άλλο πέναλτι, αυτός θα το εκτελούσε. Όσα και αν κερδίζαμε αυτό θα τα εκτελούσε. Για ένα ακόμα ματς ήταν εξαιρετικός.

Τώρα επικεντρωνόμαστε απόλυτα στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Δεν με νοιάζει αυτήν την στιγμή το πόσους βαθμούς θέλουμε ακόμα για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα. Δεν το κοιτάω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των «μερένγκες».

     

    LA LIGA Τελευταία Νέα