Βαλένθια - Οσασούνα 1-2: Άβιλα και Μπούντιμιρ υπέγραψαν το διπλό

Newsroom
Βαλένθια - Οσασούνα 1-2: Άβιλα και Μπούντιμιρ υπέγραψαν το διπλό

bet365

Σπουδαίο διπλό για την Οσασούνα, η οποία επικράτησε 2-1 της Βαλένθια στο «Μεστάγια» και την προσπέρασε στη βαθμολογία για να καταλάβει την ένατη θέση. Νίκες για Έλτσε και Αλαβές.

Το σερί δίχως νίκη συνεχίζεται για τη Βαλένθια, αφού η Οσασούνα πέρασε σαν σίφουνας από το «Μεστάγια» (1-2) και σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άβιλα στο 50΄, με τον Μπούντιμιρ να διπλασιάζει τα τέρματά τους στο 74΄. Το γκολ του Σολέρ εννέα λεπτά αργότερα δεν αρκούσε για να σώσει τη Βαλένθια από την ήττα, η οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική κα υποχώρησε στη 10η θέση της La Liga.

Επιβλητική Έλτσε, «βύθισε» τη Μαγιόρκα

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση κόντρα στη Μαγιόρκα η Έλτσε, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα 3-0 και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στη La Liga. Το σκορ για την Έλτσε άνοιξε ο Μοχίκα στο 42΄, με τον Μπίγκας στο 58΄να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε το αυτογκόλ του Λι Κανγκ Ιν στο 81΄, με την Έλτσε να ξεφεύγει στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Μαγιόρκα να περιορίζεται στο +1.

«Ανάσταση» για Αλαβές με νίκη ελπίδας

Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη αποδείχθηκαν πολλές για την Αλαβές, η οποία έσπασε το αρνητικό σερί κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-0) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χοσέλου στο 64΄, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τρίποντο ζωτικής σημασίας και να μειώνουν τη διαφορά τους από την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη στους τρεις βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα