Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-0: «Χ»αμένες και οι δυο

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-0: «Χ»αμένες και οι δυο

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μπέτις «αλληλοεξουδετερώθηκαν» στο Σαν Σεμπαστιάν, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Tην ευκαιρία να ξεπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης έχασαν η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μπέτις, καθώς έμειναν στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο Σαν Σεμπαστιάν. Οι Ανδαλουσιανοί έπιασαν τους «Ροχιμπλάνκος» στους 57 βαθμούς, όμως έχουν ματς περισσότερο, ενώ οι Βάσκοι έμειναν στην έκτη θέση με 55 βαθμούς.

Η Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Αλεξάντερ Ίσακ, όμως ο Κλαούντιο Μπράβο ήταν εξαιρετικός και νίκησε τον Σουηδό φορ στο 21' και στο 36'. Η Μπέτις ισορρόπησε το ματς στο δεύτερο μέρος και η «λευκή» ισοπαλία έμεινε μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Νταβίντ Σίλβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+4'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα