Έλτσε - Σοσιεδάδ 1-2: Παραμένει στο... κόλπο της τετράδας

Βασίλης Μπαλατσός
Έλτσε - Σοσιεδάδ 1-2: Παραμένει στο... κόλπο της τετράδας

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε με το «διπλό» από την έδρα της Έλτσε (1-2) και παραμένει σε απόσταση «αναπνοής» από την πρώτη τετράδα της La Liga. «Τρίποντα» για Εσπανιόλ και Οσασούνα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά τη νίκη της επί της Εσπανιόλ πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, καθώς έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Έλτσε (1-2). Οι Βάσκοι αύξησαν τη διαφορά τους από την έβδομη Βιγιαρεάλ στους οκτώ βαθμούς (54 έναντι 46) και μείωσε τη διαφορά της από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καρίγιο. Η Σοσιεδάδ ανέβασε την απόδοση της και έφερε τα... πάνω - κάτω μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 19' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Αλεξάντερ Ίσακ νικήθηκε από τον Μπαντία. Στο 31' ο Σορλόθ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική μπαλιά του Νταβίντ Σίλβα και με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, στο 39' ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε νέα ασίστ και ο Ρόμπιν λε Νόρμαντ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Nωρίτερα για την 31η αγωνιστική της La Liga η Οσασούνα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της κόντρα στην ουραγό Αλαβές, χάρη στο γκολ του Μπούντιμιρ στο 90+2'. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 38', όταν ο Ρούμπεν Γκαρθία εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Πατσέκο του είπε «όχι». Με το ίδιο σκορ (1-0) νίκησε και η Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη την Θέλτα, με σκόρερ τον Γου Λέι στο 89'.

Βαθμολογία:

la liga - table

 

LA LIGA Τελευταία Νέα