Σεβίλλη - Γρανάδα 4-2: Οι Σεβιγιάνοι λυτρώθηκαν στις καθυστερήσεις και επέστρεψαν στις επιτυχίες

Newsroom
Σεβίλλη - Γρανάδα 4-2: Οι Σεβιγιάνοι λυτρώθηκαν στις καθυστερήσεις και επέστρεψαν στις επιτυχίες

bet365

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τη Σεβίλλη, η οποία βρήκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις και έκαμψε με το εντυπωσιακό 4-2 την αντίσταση της μαχητικής Γρανάδα.

Μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος (φαινομενικά) να διαγράφηκε οριστικά μετά και την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, όμως τουλάχιστον η Σεβίλλη βρήκε επιτέλους ένα λόγο να χαμογελά. Με δυο γκολ λύτρωσης στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Λοπετέγκι έβαλε τέλος στη... λειψυδρία και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές πλήρους απογοήτευσης, επικρατώντας της Γρανάδα με το τελικό 4-2.

Εκείνοι πάντως που έριξαν την πρώτη βολή ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με σκόρερ τον Ματσίς στο 23΄ευτήχησαν να μπουν σε θέση οδηγού. Το γκολ φάνηκε να ξυπνά τους Σεβιγιάνους που αποφάσισαν να ανεβάσουν τις γραμμές τους και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ντιέγκο Κάρλος. Στο 66΄ο Οκάμπος ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Σεβίλλη έπειτα και από την έγκριση του VAR, με το φινάλε να αποδεικνύεται συναρπαστικό.

Στο 88΄ο Ντίας ισοφάρισε σε 2-2 για τη Γρανάδα και έβαλε με την πλάτη στον τοίχο τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι όμως βρήκαν τον ήρωα που αναζητούσαν στο πρόσωπο του Ράφα Μιρ που έγραψε το 3-2 στο 90+3΄. Έξι λεπτά αργότερα ο Πάπου Γκόμεζ σφράγισε ένα αγχωτικό τρίποντο για τους γηπεδούχους που με ένα σκορ μακριά από τα δικά τους στάνταρ επέστρεψαν στις επιτυχίες και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους εννιά βαθμούς με ματς περισσότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα