Άσπας για τη διαιτησία με Ρεάλ: «Το μόνο που έλειπε ήταν να δώσει τέταρτο πέναλτι για να το εκτελέσει ο ίδιος»

Κώστας Τόπας
Άσπας για τη διαιτησία με Ρεάλ: «Το μόνο που έλειπε ήταν να δώσει τέταρτο πέναλτι για να το εκτελέσει ο ίδιος»

bet365

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την διαιτησία του αγώνα ήταν ο Ιάγκο Άσπας ο οποίος τόνισε πως ο διαιτητής έδινε την εντύπωση ότι νοιαζόταν για το πώς θα πετύχαινε χατ-τρικ ο Μπενζεμά.

Με τρία πέναλτι υπέρ της, δύο εκ των οποίων μετέτρεψε σε γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κατακτήσει ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στη Θέλτα (1-2) και να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τα τρία πέναλτι που κέρδισαν οι «μερένγκες» έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στην Ισπανία με αποτέλεσμα ο επιθετικός της Θέλτα, Ιάγκο Άσπας να εξαπολύσει επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Γκονθάλεθ Φουέρτες, τονίζοντας ότι το μόνο που ένοιαζε τον ρέφερι ήταν πώς ο Γάλλος επιθετικός των Μαδριλένων θα πετύχαινε χατ-τρικ.

«Το μόνο που έλειπε ήταν να δώσει και ένα τέταρτο πέναλτι για να το εκτελέσει ο ίδιος. Φαινόταν σαν να ήθελε ο διαιτητής να πετύχει χατ-τρικ ο Μπενζεμά», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Άσπας.

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    LA LIGA Τελευταία Νέα