Πικέ: «Ο Μπαρτομέου είπε ψέματα σε μένα και τον Μέσι για το Barça Gate»

Πικέ: «Ο Μπαρτομέου είπε ψέματα σε μένα και τον Μέσι για το Barça Gate»

Κώστας Τόπας
Πικέ: «Ο Μπαρτομέου είπε ψέματα σε μένα και τον Μέσι για το Barça Gate»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ εξαπέλυσε πυρά εναντίον του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου σχετικά με το «Barca Gate» που σχετίζεται με υπόθεση διαφθοράς.

Στο στόχαστρο του Ισπανού αμυντικού, Ζεράρ Πικέ βρέθηκε ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά παραμένει στην επιφάνεια, λόγω του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει με το «Barca Gate» που σχετίζεται με υπόθεση διαφθοράς.

«Ο Μπαρτομέου είπε ψέματα σε εμένα και στον Λιονέλ Μέσι. Μας είπε ότι δεν ήξερε τίποτα για το Barca Gate. Βγήκα σαν ανόητος για να τον υπερασπιστώ σε συνέντευξη Τύπου, αλλά ήξερε τα πάντα. Ο υπεύθυνος για όλα όσα συνέβησαν με το Barca Gate ήταν το δεξί του χέρι. Αργότερα, σε μια συνέντευξη, τον επέκρινα και μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι δεν ήταν αλήθεια. Αργότερα, ο Μπαρτομέου απέλυσε το δεξί του χέρι από τη δουλειά του, αλλά συνέχισε να τον πληρώνει. Λήφθηκαν κακές αποφάσεις στον σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι στο Youtube.

Ο Μπαρτομέου κατηγορήθηκε ότι μέσω της εταιρείας «I3 Ventures», οι οποίοι διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Σε αυτούς τους λογαριασμούς δημοσιεύονταν αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, πρώην θρύλους της ομάδας αλλά και ανθρώπους που προσπάθησαν να κοντράρουν τον Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο του συλλόγου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα