Μπουσκέτς: «Μου λείπει ο Μέσι, σοκαριστήκαμε όλοι όταν έφυγε»

Μπουσκέτς: «Μου λείπει ο Μέσι, σοκαριστήκαμε όλοι όταν έφυγε»

Κώστας Τόπας
Μπουσκέτς: «Μου λείπει ο Μέσι, σοκαριστήκαμε όλοι όταν έφυγε»

bet365

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που υπάρχουν προκειμένου να ξανασμίξει με τον Αργεντινό αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι ώθησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος βέβαια θα προτιμούσε να συνεχίσει να βλέπει τον Αργεντινό αστέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξή του στο RAC1, ο Ισπανός διεθνής μέσος μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του αλλά και για το πώς βίωσε την αποχώρηση του από τους «μπλαουγκράνα».

«Μου λείπει ο Μέσι εντός και εκτός γηπέδου, είπε. Μας έδωσε πολλά. Έκανε τη διαφορά. Είμαι σίγουρος ότι του λείπουμε και εμείς. Όταν έφυγε, ήταν ένα σοκ για όλους και για τον ίδιο, γιατί άλλαξε συμπαίκτες, πόλη και ομάδα, αλλά θα είναι πολύ καλύτερα με τον καιρό. Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά είναι πολύ δύσκολο, λόγω του τρόπου που μας άφησε. Θα είναι για πάντα φίλος μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουσκέτς στο καταλανικό ραδιοφωνικό μέσο «Radio Catalunya».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα