Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στα μέσα Απριλίου ο Φατί

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στα μέσα Απριλίου ο Φατί

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στα μέσα Απριλίου ο Φατί

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον Ανσού Φατί, ο οποίος μπαίνει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων στη Μπαρτσελόνα με στόχο την επιστροφή του στα μέσα του επόμενου μήνα!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η αποθεραπεία του Ανσού Φατί, ο οποίος παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 20 Ιανουαρίου και το πρόβλημα που αποκόμισε στον μηρό από τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Μπιλμπάο.

Έπειτα από περίπου δυο μήνες ωστόσο, ο πολιτογραφημένος Ισπανός είναι έτοιμος να μπει άμεσα σε ρυθμούς προπονήσεων στη Μπαρτσελόνα, με το βλέμμα φυσικά στραμμένο στη μεγάλη επιστροφή.

Όπως αποκαλύπτουν ωστόσο τα ισπανικά Μέσα, στο σύλλογο θέλουν να αποφύγουν κάθε ρίσκο υποτροπής και η συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα αναμένεται να καθυστερήσει.

Συγκεκριμένα, το ιατρικό επιτελείο σκοπεύει να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του μετά το διάλειμμα των εθνικών και περίπου στα μέσα Απριλίου, αν και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ουσία της υπόθεσης ωστόσο είναι πως ο ταλαντούχος επιθετικός θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στην τελική ευθεία της τρέχουσα σεζόν, παρέχοντας έτσι ακόμα μια λύση για τη γραμμή κρούσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα