Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1: Όρθια με εννιά παίκτες στη χώρα των Βάσκων

Newsroom
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1-1: Όρθια με εννιά παίκτες στη χώρα των Βάσκων

bet365

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν λύγισε τη Χετάφε, η οποία ακόμη και με εννέα παίκτες κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία κόντρα στη Μπιλμπάο (1-1) και να απομακρυνθεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Χετάφε κόντρα στη Μπιλμπάο! Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 65΄και... ζευγάρωσε τις αποβολές της στο 90΄, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας κατάφερε τελικά να δραπετεύσει από τον «λάκκο των λεόντων» με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο αγώνας μάλιστα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μαδριλένους, αφού μόλις στο 3΄ο... συνήθης ύποπτος Ουνάλ άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο 29΄ωστόσο ο Μπερσίστε επανέφερε την ισορροπία, με την αποβολή του Κουένσα στο 65΄να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Βάσκων! Στο 90΄τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Χετάφε από τη στιγμή που ο Γάνκτο πήρε με τη σειρά την άγουσα για τα αποδυτήρια, όμως η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να βρει ποτέ το γκολ της νίκης στα δέκα λεπτά το έξτρα χρόνου και μοιραία αρκέστηκε στην ισοπαλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα