Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη 1-1: Δεύτερο σερί «δώρο» τίτλου στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Newsroom
Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη 1-1: Δεύτερο σερί «δώρο» τίτλου στη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

bet365

«Δώρων» συνέχεια από τη Σεβίλλη προς τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ράγιο Βαγιεκάνο αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους Ανδαλουσιάνους που έμειναν στο 1-1 κι έδωσαν την ευκαιρία στη Βασίλισσα να ξεφύγει στο +10!

Από στραβοπάτημα σε στραβοπάτημα συνεχίζει η Σεβίλλη μακριά από το «Σαντσέθ Πιθχουάν» και η Ρεάλ Μαδρίτης... χαμογελάει πλησιάζοντας στον τίτλο. Οι Ανδαλουσιανοί απέτυχαν να νικήσουν για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έδρας στη La Liga, αυτή τη φορά απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1) που είχε να πάρει βαθμό από τις 9 Ιανουαρίου (!) και έχασαν ίσως και τις τελευταίες πιθανότητες που είχαν για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το «στέμμα» από τη Βασίλισσα.

Με μία μόλις τελική στο πρώτο ημίχρονο που... δεν μέτρησε, στο γκολ του Ράφα Μιρ το οποίο ακυρώθηκε για χέρι στο 11', η Σεβίλλη αδυνατούσε να παραγάγει παιχνίδι και να γίνει απειλητική. Kάτι που το πλήρωσε με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο άλλοτε παίκτης της Ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεμπέ, «πλήγωσε» την ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι στο 46' κι έκανε το απόγευμα ακόμα πιο δύσκολο στο «Βαγιέκας» για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, με γκολ του Ντιλέινι στο 63΄ οι Σεβιγιάνοι βρήκαν έστω το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήταν και το μάξιμουμ που μπορούσαν να διεκδικήσουν με βάση τη «νερόβραστη» εμφάνισή τους.

Έτσι, η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να πάρει διψήφια διαφορά στην κορυφή της La Liga, αφού βρίσκεται στο +7 με ματς λιγότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα