Μπαρτσελόνα: Στρέφεται στον Λουκάκου σε περίπτωση που στραβώσει του Χάαλαντ

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Στρέφεται στον Λουκάκου σε περίπτωση που στραβώσει του Χάαλαντ

bet365

Στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου θα στραφούν στην Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που τελικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ καταλήξει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν. Το μόνο που απομένει όπως αναφέρει η «Daily Mail» είναι να πέσουν οι υπογραφές το επόμενο διάστημα.

Από τη στιγμή όμως που ο Χάαλαντ παραμένει στην Ντόρμουντ και δεν έχει υπογράψει με τους Πολίτες, όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον. Γι' αυτό και στην Μπαρτσελόνα ελπίζουν, έστω και τελευταία στιγμή, ότι θα καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να τον κάνουν δικό τους.

Αν όμως δεν πείσουν τον 21χρονο αστέρα των Βεστφαλών να ενταχθεί στο ρόστερ, τότε οι Καταλανοί έχουν ήδη εναλλακτική λύση. Κι αυτή ακούει στο όνομα του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να επιστρέψει στην Ίντερ, η οποία το περασμένο καλοκαίρι έβαλε στα ταμεία της 115 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι για την παραχώρηση του.

Ωστόσο, δεν είναι αρνητικός να ακούσει και προσφορές από άλλες ομάδες. Ο Τσάβι από την πλευρά του έχει εγκρίνει την περίπτωση του Λουκάκου και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του το καλοκαίρι, αν κι εφόσον δει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μετακομίζει στο «Έτιχαντ» για την Μάντσεστερ Σίτι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα