«Ο Μπαπέ υπογράφει στην Ρεάλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, 60 με 80 εκατ. ευρώ το bonus»

Κώστας Τόπας
«Ο Μπαπέ υπογράφει στην Ρεάλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, 60 με 80 εκατ. ευρώ το bonus»

bet365

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς σύμφωνα με την «Marca», την επόμενη εβδομάδα ο Γάλλος αστέρας θα βάλει την υπογραφή του στην Ρεάλ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Παρί Σεν Ζερμέν, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο είδε στο τέλος την ομάδα του να μην παίρνει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Οι οπαδοί της Ρεάλ τόσο πριν όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης τραγουδούσαν για χάρη του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν -ειδικά μετά τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από το Champions League- θα αποχωρήσει από το Παρίσι και τη νέα σεζόν θα ενταχθεί στους «μερένγκες».

Αυτό επιβεβαίωσε γι' ακόμη μία φορά η «Marca». Το ισπανικό δημοσίευμα, τονίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον Μπαπέ να βάζει την υπογραφή του στους «μερένγκες» μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ και Μπαπέ εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με τον 23χρονο αστέρα να αναμένεται να λάβει bonus υπογραφής που θα κυμανθεί μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ξεπερνούν τα 25!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα