Λαπόρτα: «Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ή συζήτηση με τον Χάαλαντ»

Λαπόρτα: «Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ή συζήτηση με τον Χάαλαντ»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ή συζήτηση με τον Χάαλαντ»

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα, να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Έρλινγκ Χάαλαντ για την απόκτηση του.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, κατά την άφιξή του σε εκδήλωση του συλλόγου υποστηρικτών στην Οριουέλα, ήθελε να διευκρινίσει στα παρόντα Μέσα ενημέρωσης ότι η ομάδα του δεν έχει διαπραγματευτεί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, του οποίου το συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το 2024.

Η εξήγησή του ήρθε λίγες ώρες αφότου ο Τσάβι δεν διέψευσε τις πληροφορίες που έδειχναν ότι συναντήθηκε με τον Νορβηγό επιθετικό στο Μόναχο, προκειμένου να τον πείσει να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι.

«Δεν διαπραγματευόμαστε με τον παίκτη, όταν πρέπει να γίνει θα το κάνουμε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν κι εφόσον προκύψει. Ο Τσάβι δεν το έχει αρνηθεί; Λοιπόν, το αρνούμαι εγώ κατηγορηματικά. Αν διαπραγματευτούμε, θα το κάνουμε πρώτα με την Ντόρτμουντ. Εργαζόμαστε με πολλούς παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε και σχεδιάζουμε, αλλά δεν έχουμε διαπραγματευτεί ακόμα με παίκτες. Ούτε συνάντηση ούτε διαπραγμάτευση ούτε τίποτα», εξήγησε αρχικά ο Λαπόρτα και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα.

«Γνωρίζω πολύ καλά και έχω καλές σχέσεις με τον Ραϊόλα. Ωστόσο εάν θέλω κάποιον παίκτη δικό του τότε θα μιλήσω πρώτα με την ομάδα του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα