Αλαβές - Σεβίλλη 0-0: Νέα γκέλα και το μπαλάκι στη Ρεάλ!

Newsroom
Αλαβές - Σεβίλλη 0-0: Νέα γκέλα και το μπαλάκι στη Ρεάλ!

bet365

Η Σεβίλλη παρουσίασε το γνωστό, κακό της πρόσωπό του τελευταίου διαστήματος, κόλλησε στο μηδέν στην έδρα της Αλαβές (0-0) και μοιραία έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει στη βαθμολογία!

Μπορεί η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας να ανέβασε την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Σεβίλλης, όμως η χαρά τελικά αποδείχθηκε παροδική! Για ακόμα μια αναμέτρηση στο 2022, οι Σεβιγιάνοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και «κόλλησαν» στην έδρα της μαχητικής Αλαβές, η οποία τους κράτησε στο μηδέν (0-0) και παράλληλα στο -5 από την κορυφή.

Έπειτα από το ακυρωμένο γκολ του Ελ Νεσίρι (5΄) στην αρχή του αγώνα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να πάρουν μέχρι και τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια απογοητευτική Σεβίλλη, που ανέβασε ταχύτητα μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το γκολ της λύτρωσης ωστόσο δεν ήρθε ποτέ για το σύνολο του Λοπετέγκι, το οποίο πέταξε ακόμα δυο βαθμούς στη μάχη του τίτλου και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να ξεφύγει στο +8, σε περίπτωση που επικρατήσει στην αυριανή αναμέτρηση (5/3) απέναντι στη Σοσιεδάδ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα