Κρίστενσεν: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα κι αποχωρεί από την Τσέλσι

Κρίστενσεν: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα κι αποχωρεί από την Τσέλσι

Κώστας Τόπας
Κρίστενσεν: Συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα κι αποχωρεί από την Τσέλσι

bet365

Τα χέρια με την Μπαρτσελόνα φέρεται να έδωσε ο Αντρέας Κρίστενσεν, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου εξέταζε διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας της. Παρ' όλα αυτά δεν βρήκε τον ιδανικό προφίλ που θα της ταίριαζε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.

Ωστόσο, η αναζήτηση για έναν κεντρικό αμυντικό δεν σταμάτησε από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα μάλιστα με την «Sport» οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν στον πρόσωπο Αντρέας Κρίστενσεν τον ιδανικό παίκτη για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, οι Καταλανοί διαπραγματεύονταν εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα την υπόθεση, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κλείσει θετικά. Η «Sport» τονίζει ότι η Κρίστενσεν και Μπαρτσελόνα ήρθαν σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένει μόνο το τυπικό σκέλος προκειμένου ο 25χρονος Δανός να γίνει κάτοικος «Καμπ Νόου».

Ο νεαρός στόπερ, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Τσέλσι το καλοκαίρι μιας και τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα