Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι οδηγεί τον Ντεπάι στην έξοδο

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι οδηγεί τον Ντεπάι στην έξοδο

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι οδηγεί τον Ντεπάι στην έξοδο

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Τσάβι, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του από το ρόστερ.

Ο 28χρονος επιθετικός έκανε ένα φανταστικό ξεκίνημα με την Μπαρτσελόνα, υπό την καθοδήγηση του Ρόναλντ Κούμαν. Με την απομάκρυνση όμως του Ολλανδού τεχνικού και την άφιξη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία, ο Ντεπάι είναι σκιά του καλού του εαυτού.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη στον έμπειρο επιθετικό με αποτέλεσμα να έχει εισηγηθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, την απομάκρυνση του από το ρόστερ στο τέλος της σεζόν.

Ο Ντεπάι δεσμεύεται με τους «μπλαουγκράνα» έως το 2023, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά κάτοικος «Καμπ Νόου».

Ηδη μάλιστα αρκετές ομάδες από την Ιταλία, όπως η Μίλαν, η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Νάπολι παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα