Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 0-1: Νέο κάζο και η τετράδα απομακρύνεται

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 0-1: Νέο κάζο και η τετράδα απομακρύνεται

bet365

Νέες... περιπέτειες για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ηττήθηκε 1-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» από τη Λεβάντε και έδωσε την ευκαιρία στον ανταγωνισμό να την «κλειδώσει» εκτός τετράδας! Ακυρώθηκε γκολ του Κορέα στο 90+6΄.

Την προηγούμενη αγωνιστική χρειάστηκαν τέσσερα γκολ, ανατροπές, και buzzer - beater γυριστό του Ερμόσο προκειμένου να γλιτώσει τη γκέλα απέναντι στη Χετάφε. Μερικές μέρες αργότερα ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης απέδειξε πως δεν έμαθε, έπαιξε για ακόμα μια φορά με τη φωτιά και τελικά κάηκε! Χάρη στο γκολ του... φονέα των γιγάντων, Μελέρο, η ουραγός Λεβάντε έχτισε βάσεις νίκης στο «Μετροπολιτάνο» και αφού το εντυπωσιακό γκολ ισοφάρισης του Κορέα στο 90+6΄δεν μέτρησε ποτέ, πήρε μόλις για δεύτερη φορά και τους τρεις βαθμούς σε αγώνα της φετινής La Liga, «εξορίζοντας» τους Μαδριλένους από την τετράδα!

Έπειτα από νέα στείρο πρώτο μέρος που βρήκε την Ατλέτικο να καταγράφει τον χαμηλότερο αριθμό σουτ (3) στο ημίχρονο από τον Φεβρουάριο του 2021, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία στο 54΄. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντε Φρούτος, τίμησε το «βασιλικό» του παρελθόν και έβγαλε σε θέση βολής τον Μελέρο, ο οποίος νίκησε τον Όμπλακ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του κλαμπ που έχει βρει δίχτυα απέναντι σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό και τελικά λίγο έλειψε να... γλιτώσουν τον βαθμό στο παρά ένα, όμως το γυριστό του Κορέα στο 90+6΄ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Χιμένεθ στην αρχή της φάσης. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Ατλέτικο βυθίστηκε για ακόμη μια φορά στην εσωστρέφεια, αφού απέτυχε να προσπεράσει τη Μπαρτσελόνα (με ματς παραπάνω) και της έδωσε την ευκαιρία να εδραιώσει για τα καλά τη θέση στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γιορέντε, Σάβιτς, Χιμένεθ, Μαντάβα (78΄Λόντι), Ντε Πολ (64΄Φέλιξ), Κοντογκμπιά, Λεμάρ (78΄Ερέρα), Κόκε (65΄Βρσάλικο), Κορέα, Κούνια (65΄Σουάρες)

Λεβάντε (Αλέσιο Λίσι): Καρντένας, Μιραμόν, Πιέρ, Ντουάρτε, Κάσερες, Σον, Μελάερο, Πεπελού, Ντε Φρούτος (68΄Γκόμεζ), Μπάρντι (62΄Μάρσα), Μάρτι (68΄Μοράλες)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα