Ράγιο Βαγιεκάνο - Οσασούνα 0-3: «Άλωσε» τη Μαδρίτη!

Newsroom
Ράγιο Βαγιεκάνο - Οσασούνα 0-3: «Άλωσε» τη Μαδρίτη!

bet365

Για άλλους «απόρθητο κάστρο», για την Οσασούνα μια βόλτα στο πάρκο... Η ομάδα της Παμπλόνα «άλωσε» μια από τις πιο δύσκολες έδρες της La Liga και με το εμφατικό 3-0 επί της Βαγιεκάνο ανέβηκε στην 9η θέση!

Μόνο η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το «Βαγιέκας». Από μια από τις πιο δύσκολες έδρες της φετινής La Liga, όπου μέχρι και η Μπαρτσελόνα είχε αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι. Η Οσασούνα ωστόσο δεν... μάσησε και χάρη σε μια εντυπωσιακή παράσταση επικράτησε 3-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 8΄άλλωστε ο Μονκαγιόλα είχε χτίσει τα θεμέλια για ένα εμφατικό «διπλό» στη Μαδρίτη. Το προβάδισμα άνοιξε την όρεξη στην ομάδα της Παμπλόνα, η οποία δεν κατέβασε ρυθμούς και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 40΄με τον Γκαρσία. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κίκε Γκαρσία (90+3΄), υπογράφοντας την εμφατική επικράτηση των φιλοξενούμενων που έγιναν μόλις ο δεύτερος σύλλογος που αποδρά τη φετινή περίοδο και με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Βαγιεκάνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα