Μπαρτσελόνα: Έκλεισε δυο «διαμάντια» από τη Βραζιλία με 70 εκατ. ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε δυο «διαμάντια» από τη Βραζιλία με 70 εκατ. ευρώ!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Έκλεισε δυο «διαμάντια» από τη Βραζιλία με 70 εκατ. ευρώ!

bet365

Διπλό «μεταγραφικό» χτύπημα με το βλέμμα... στο μέλλον για τη Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των νεαρών Καΐκι και Άνχελο από τη Σάντος έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ!

Βινίσιους και Ροντρίγκο η Ρεάλ, Καΐκι και Άνχελο η Μπαρτσελόνα! Όπως αποκάλυψε η «Sport», στη Βαρκελώνη έχουν βρει το δικό τους βραζιλιάνικο δίδυμο ως «απάντηση» στη μεγάλη αντίπαλο, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση των δυο wonderkids από τη Σάντος. Άλλωστε πέρα από τους βασικούς μεταγραφικούς τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν, οι Μπλαουγκράνα είχαν ενορχηστρώσει σαφάρι και στην αγορά της Λατινικής Αμερικής για την ανακάλυψη ταλέντων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν μελλοντικά τον σύλλογο και να αποτελέσουν σημαντική επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Και τα... ραντάρ τους φαίνεται πως τελικά εντόπισαν τον 18χρονο στόπερ της Σάντος, Καϊκι Φερνάντες, και τον 17χρονο επιθετικό, Άνχελο Γκάμπριελ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις τους τελευταίους μήνες και να αναγκάσουν σκάουτερ από την Ευρώπη να ταξιδεύουν συχνά - πυκνά στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξή τους. Τη μάχη ωστόσο για την απόκτηση των δυο wonderkids φαίνεται πως κέρδισε η Μπαρτσελόνα, με το σχετικό ρεπορτάζ να υποστηρίζει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τη Σάντος έναντι 70 εκατομμύριων ευρώ.

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα φαίνεται πως κοστολογούν Καΐκι και Άνχελο με το ίδιο ακριβώς ποσό (35 εκατομμύρια έκαστος), ακόμη κι αν ο δεύτερος έχει κάνει μεγαλύτερο «γκελ» στο διάστημα που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, καταφέρνοντας να κερδίσει σε χρόνο ρεκόρ μια θέση στο βασικό σχήμα. Το... παιδομάζωμα από τη Βραζιλία και τη Σάντος πάντως δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τη Μπαρτσελόνα, αφού την ίδια διαδρομή είχε κάνει και ο Νεϊμάρ πίσω στο 2014 που έμελλε να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες που φόρεσαν τα τελευταία χρόνια τη φανέλα των Καταλανών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα