Η Ράγιο Βαγιεκάνο στηρίζει τον προπονητή που προέτρεψε τηλεφωνικά σε ομαδικό βιασμό!

Η Ράγιο Βαγιεκάνο στηρίζει τον προπονητή που προέτρεψε τηλεφωνικά σε ομαδικό βιασμό!

Η Ράγιο Βαγιεκάνο στηρίζει τον προπονητή που προέτρεψε τηλεφωνικά σε ομαδικό βιασμό!

bet365

Η Ράγιο υπερασπίστηκε την απόφασή της να προσλάβει τον Κάρλος Σαντίσο για τον πάγκο της ομάδας Γυναικών του συλλόγου, παρότι γνώριζε ότι είχε προτρέψει το προπονητικό staff της Κ12 της RFFM σε ομαδικό βιασμό!

Ο Κάρλος Σαντίσο προσελήφθη από τη Ράγιο Βαγιεκάνο την περασμένη Παρασκευή (28/01) για να αναλάβει την ομάδα Γυναικών του κλαμπ, παρότι είχε αναγκαστεί σε παραίτηση από την Κ12 της RFFM τον Νοέμβριο μετά από ένα κατάπτυστο φωνητικό μήνυμα στο οποίο προέτρεπε το προπονητικό του επιτελείο να βιάσει μια κοπέλα!

Πιο συγκεκριμένα, στο φωνητικό μήνυμα ο Σαντίσο ακούγεται να λέει: «Αυτό το staff είναι απίστευτο, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που λείπουν, τα οποία τα χρειαζόμαστε. Ακόμα χρειάζεται να κάνουμε κάτι σαν αυτό που έκαναν εκείνοι από την Arandina, φίλε». Αναφερόμενους σε τρεις ποδοσφαιριστές της Arandina, ομάδας της τρίτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας που καταδικάστηκαν σε 38 χρόνια φυλάκιση ο καθένας για τον ομαδικό βιασμό 15χρονης το 2017!

Και συνέχισε: «Πρέπει να αρπάξουμε μια κοπέλα, αλλά ενήλικη για να μην μπούμε σε μπελάδες, και να την "πάρουμε" όλοι μαζί, ομαδικά. Αυτό είναι που φέρνει πραγματικά ένα προσωπικό, μια ομάδα μαζί. Κοιτάξτε την Arandina: ανέβηκαν πολύ»!

Ο ίδιος ο Σαντίσο σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Candena Ser επιβεβαίωσε ότι το μήνυμα που διέρρευσε είναι πραγματικό, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν «μια ανεπίσημη συνομιλία μεταξύ φίλων»!

Παρά τις αντιδράσεις από ομάδες οπαδών, ο σύλλογος που εδρεύει στο Βαγιέκας είπε ότι δεν σκοπεύει να λάβει μέτρα κατά του Σαντίσο ή να ακυρώσει την πρόσληψη. Η Ομοσπονδία των συλλόγων οπαδών της Ράγιο ζήτησε από τον σύλλογο να διώξει τον Σαντίσο και κατηγόρησε τον πρόεδρο ότι «ξεπέρασε άλλη μια κόκκινη γραμμή». «Για τον Κάρλος Σαντίσο η σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού είναι αυτό που πραγματικά ενώνει μια ομάδα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ένα άτομο με τόσο σοβαρές σκέψεις στο κεφάλι του να κάθεται στον πάγκο και να εκπροσωπεί τη Ράγιο Βαγιεκάνο».

Ενώ ένα άλλο γκρουπ οπαδών αναφέρθηκε στον Σαντίσο ως ένας «εκφυλισμένος μισογύνης» που «δεν εκπροσωπεί τις αξίες της [Ράγιο] και ελπίζουμε ότι θα απολυθεί και δεν θα βλάψει πλέον το όνομα του συλλόγου μας». Επιπλέον, ένα πανό αναρτήθηκε στο προπονητικό γήπεδο του συλλόγου που λέει: «Σεβασμός για τις γυναίκες: Σαντίσο εκτός Βαγιέκας»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα