Πικέ: «Ο Ρονάλντο ήταν κοντά στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Πικέ: «Ο Ρονάλντο ήταν κοντά στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν καλεσμένος του Ισπανού streamer στο twitch, Ibai Llanos. Εκεί που είπε διάφορα πράγματα τόσο για την καριέρα του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο Ζεράρ Πικέ,… κατάφερε να ρίξει και μια «βόμβα» και να προκαλέσει χαμό με μία χαρακτηριστική του δήλωση που αφορούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οπως τόνισε, πριν από μερικά χρόνια και πριν ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα το ίδιο είπε και για τον Βινίσιους τον οποίο επίσης απέκτησαν οι Μαδριλένοι.

«Ο Κριστιάνο έφτασε πολύ κοντά στο να έρθει στην Μπαρτσελόνα. Το ίδιο και ο Βινίσιους» ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια μίλησε για τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου θα έλεγα πως ο Μπαπέ και ο Χάαλαντ δεν θα παίξουν στην ίδια ομάδα. Είναι η γνώμη μου, δεν έχω κάποια πληροφορία. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα παλεύουν στο μέλλον για τη Χρυσή Μπάλα», κατέληξε ο Ισπανός στόπερ των «μπλαουγκράνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα