Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Ομπαμεγιάνγκ, στον «αέρα» το deal λόγω... Ντεμπελέ

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Ομπαμεγιάνγκ, στον «αέρα» το deal λόγω... Ντεμπελέ

bet365

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ομπαμεγιάνγκ για τον εξάμηνο δανεισμό του από την Άρσεναλ, όμως δεν μπορεί να τον υπογράψει λόγω... Ντεμπελέ!

Πολλαπλά είναι τα μέτωπα που έχει ανοίξει η Μπαρτσελόνα σε αυτό με χειμερινό παζάρι, καθώς μετά τις μεταγραφές των Ντάνι Άλβες, Φεράν Τόρες και Τραορέ, βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπεμαγιάνγκ!

Όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος Καταλανός ρεπόρτερ, Ζεράρ Ρομέρο, οι Μπλαουγκράνα έχουν δώσει τα χέρια με την πλευρά του Γκαμπονέζου για τον δανεισμό του από την Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν, την ίδια ώρα που οι Κανονιέρηδες δεν αναμένεται να αποτελέσουν εμπόδιο στη συμφωνία.

Ακόμα κι έτσι ωστόσο, δεν έχουν καμφθεί όλα τα προβλήματα... Κι αυτό διότι οι Καταλανοί δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το deal από τη στιγμή που ο Ουσμάν Ντεμπελέ αρνείται να αποχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο από το κλαμπ!

Στο σύλλογο προσπαθούν να μειώσουν άμεσα το μισθολόγιο προκειμένου να καταφέρουν να εντάξουν τον Ομπαμεγιάνγκ στο δυναμικό τους, ωστόσο κάτι τέτοιο θα καταστεί ακατόρθωτο αν ο Ντεμπελέ αποφασίσει να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Πλέον οι Καταλανοί βλέπουν την άμμο στην κλεψύδρα να μειώνεται δραστικά σε ό,τι αφορά τον διαθέσιμο χρόνο για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, ενώ αντίστοιχης κλίμακας είναι και η εξάντληση της υπομονής τους με τα.... τερτίπια του Γάλλου αστέρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα