Σοσιεδάδ - Χετάφε 0-0: Έ«χ»ασε έδαφος για την τετράδα

Newsroom
Σοσιεδάδ - Χετάφε 0-0: Έ«χ»ασε έδαφος για την τετράδα

bet365

Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Χετάφε, έμεινε μοιραία στο 0-0 και περιορίστηκε στο -2 από την πρώτη τετράδα. Στο δοκάρι η «οβίδα» του Ίσακ στο 90+3΄. «Διπλό» της Μπιλμπάο στη Μαδρίτη.

Το χρονόμετρο κυλά αντίστροφα. Η Σοσιεδάδ πιέζει για να βρει το γκολ λύτρωσης που θα της χαρίσει τη νίκη απέναντι στη μαχητική Χετάφε, η οποία για 93 λεπτά κρατά γερά στο «Ανοέτα». Υπήρχε όμως ακόμα λίγος χρόνος για μια τελευταία επίθεση. Η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Ίσακ, ο οποίος δίχως να το πολυσκεφτεί, εξαπολύει έναν κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το δοκάρι ωστόσο έβαλε οριστικό «στοπ» στις ελπίδες των Βάσκων που αποδέχτηκαν την μοιρασιά, με το τελικό 0-0 να την κρατά μοιραία στο -2 από την πρώτη τετράδα της La Liga.

Αυτός ο συναρπαστικός επίλογος βέβαια δεν είχε και πολλά κοινά με τον υπόλοιπο αγώνα. Οι Βάσκοι μπορεί να κυριαρχούσαν, αλλά δυσκολεύονταν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Εκείνη που απείλησε μάλιστα πρώτη ήταν η Χετάφε με όμορφο τελείωμα του Όσκαρ Ροντρίγκεζ που έδιωξε ο Ρεμίρο με εντυπωσιακή επέμβαση (27΄). Στο 50΄ο Λε Νορμάντ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Σοσιεδάδ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιραμόντες σπατάλησε την τελευταία καλή στιγμή των Μαδριλένων για να φύγουν με το διπλό. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους Βάσκους να χάνουν έδαφος στο κυνήγι της τετράδας, την ώρα που η Χετάφε μπορεί τουλάχιστον να χαμογελά για την κατάκτηση ενός βαθμού σε από τις πιο δύσκολες έδρες της La Liga.

«Άλωσε» τη Μαδρίτη η Μπιλμπάο

Το απόρθητο κάστρο της Ράγιο Βαγιεκάνο «έπεσε» στα χέρια της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Χάρη σε γκολ του Σεράνο στο πρώτο μέρος (30΄), οι Βάσκοι απέδρασαν με το διπλό (0-1) από την έδρα των Μαδριλένων που παρέμειναν μακριά από τη νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Αντιθέτως η Μπιλμπάο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και έπιασε τη Ράγιο στην 8η θέση με 31 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα