Χετάφε - Γρανάδα 4-2: Και ξαφνικά... στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη! (vid)

Newsroom
Χετάφε - Γρανάδα 4-2: Και ξαφνικά... στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη! (vid)

bet365

Το πιο... extreme makeover της σεζόν κορυφώνεται για τη Χετάφε που δεν είχε νίκη για έντεκα αγωνιστικές, η οποία επικράτησε 4-2 της Γρανάδα και απέκτησε και «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Από το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της La Liga (μηδέν βαθμοί μέχρι την 8η αγωνιστική), σε θέση ασφαλείας για την παραμονή! Η Χετάφε συνεχίζει να αψηφά τις πιθανότητες σωτηρίας που είχαν φτάσει στα... τάρταρα μετά την εκκίνηση με έντεκα ματς χωρίς νίκη και σε λιγότερο από τρεις μήνες έχει ξεφύγει πια για τα... καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες κατατρόπωσε τη Γρανάδα με 4-2, πήρε το πέμπτο της τρίποντο στους τελευταίους οκτώ αγώνες (εφτά χωρίς ήττα) και κάπως έτσι βρίσκεται στο +4 από τη 18η Αλαβές.

Ο Σάντρο Ραμίρεθ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 10', η Γρανάδα απάντησε άμεσα με τον Σουάρες (13'), αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση για έναν ρόλο. Ουνάλ (48'), Μακσίμοβιτς (63') και Μαγιοράλ (87') έδωσαν ώθηση θριάμβου στη Χετάφε, με τον Σουάρες να έχει μειώσει νωρίτερα με το δεύτερο γκολ του (78'). Στους 21, λοιπόν, η Χετάφε που αρχίζει να βλέπει ξανά προς τα... πάνω.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα