Μπαρτσελόνα: Εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Μοράτα

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Μοράτα

bet365

Στη Γιουβέντους θα παραμείνει για το υπόλοιπο της σεζόν ο Αλβάρο Μοράτα, καθώς η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να πατήσει «φρένο» στις διαδικασίες για την απόκτησή του στο χειμερινό παζάρι.

Ο Τσάβι φύτεψε τον σπόρο, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να... καλλιεργήσει αλλά τα εμπόδια μιας τέτοιας επιχείρησης και οι οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλαν φρένο στη μετακόμιση του Μοράτα στη Βαρκελώνη.

Όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η «Mundo Deportivo», η επιθυμία του Τσάβι για τον επαναπατρισμό του Ισπανού επιθετικού δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη στιγμή που στην Καταλονία δεν έχουν καμία διάθεση να πληρώσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούν οι Μαδριλένοι για να τον παραχωρήσουν.

Αντιθέτως οι Μπλαουγκράνα προτιμούν να κάνουν... οικονομία και να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να κάνουν δυναμικό «μπάσιμο» το καλοκαίρι για την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ που αποτελεί το μεγάλο όνειρο του Τζουάν Λαπόρτα.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι δραστικά, αυτό σημαίνει πως ο Μοράτα θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τα χρώματα της Γιουβέντους στην οποία έχει παραχωρηθεί ως δανεικός και θα επιστρέψει στη Μαδρίτη τον προσεχή Ιούνιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα