Έμερι για Πικέ: «Πρέπει να είναι ειλικρινής και το δικό του χέρι κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν πέναλτι» (vid)

Κώστας Τόπας
Έμερι για Πικέ: «Πρέπει να είναι ειλικρινής και το δικό του χέρι κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν πέναλτι» (vid)

bet365

Πυρά εναντίον του Ζεράρ Πικέ εξαπέλυσε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι επειδή ο Ισπανός στόπερ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε τη Βαλένθια στα παράπονά της εις βάρος της Ρεάλ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης Ρεάλ - Βαλένθια κι ενώ οι «μερένχες» προηγούνταν 1-0 με πέναλτι του Μπενζεμά, οι «νυχτερίδες» ξέσπασαν μέσω Twitter για την διαιτησία.

«Η ληστεία στην Μαδρίτη αρχίζει να γίνεται επαναλαμβανόμενη», αναφέρει το σχετικό tweet της Βαλένθια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την δημοσίευσή του ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα πήρε θέση κι έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Μην το λέτε πολύ δυνατά γιατί διαφορετικά θα σας τιμωρήσουν».

Ωστόσο, το σχετικό tweet του Πικέ δεν έμεινε ασχολίαστο από τον προπονητή της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι ο οποίος θυμήθηκε τον αγώνα της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα πριν από μερικούς μήνες, όταν δεν καταλογίστηκε παράβαση πέναλτι για χέρι του Πικέ. Γι' αυτό το λόγο δεν μάσησε τα λόγια του κι εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Ισπανού μπακ.

«Αυτό που είναι πραγματικό πέναλτι ήταν του Πικέ. Αλλά γεια δείτε Μετά είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά διαμαρτυρήθηκε με τα τουίτς για το Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια, μπαίνει σε άλλα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ειλικρινής και να μην μπερδεύει τους ανθρώπους. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό γιατί αυτό το πέναλτι δεν σφυρίχτηκε από το VAR και αυτό ήταν καταστροφικό.

Και μετά πέρα από αυτό αντί να σωπάσει, κυκλοφόρησε αυτό που είπε για να εξαπατήσει τον κόσμο. Μου φαίνεται ότι δεν είμαστε ειλικρινείς ή πιστοί με τους διαιτητές, με το VAR και με το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Πικέ ο Ουνάι Έμερι, με τον αμυντικό των «μπλαουγκράνα» να του απαντάει με τα παράπονά του για τη διαιτησία από το περίφημο 6-1 της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα