Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 4-1: Σόου Μπενζεμά - Βινίσιους, στο +8 η Βασίλισσα (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 4-1: Σόου Μπενζεμά - Βινίσιους, στο +8 η Βασίλισσα (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 4-1: Σόου Μπενζεμά - Βινίσιους, στο +8 η Βασίλισσα (vid)

bet365

Με Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Ζούνιορ να σκοράρουν από δύο γκολ έκαστος, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Βαλένθια (4-1) και επανέφερε την διαφορά στους οκτώ βαθμούς από την δεύτερη Σεβίλλη, έστω και με δύο ματς περισσότερα.

Επέστρεψε ο Βινίσιους Ζούνιορ, επέστρεψαν και τα χαμόγελα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει δις, όπως και ο Καρίμ Μπενζεμά, η Βασίλισσα διέλυσε την Βαλένθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-1), άφησε πίσω της την ήττα - σοκ από την Χετάφε και επανέφερε στους οκτώ βαθμούς την διαφορά της από την δεύτερη Σεβίλλη, έστω και με δύο ματς περισσότερα.

Ο «Βίνι», ο οποίος έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω κορονοϊού, έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία ζορίστηκε για ένα ημίχρονο από τις Νυχτερίδες του Πέπε Μπορδαλάς, οι οποίες κατέρρευσαν ουσιαστικά μετά το 1-0, το οποίο ήρθε με πέναλτι - δώρο του διαιτητή σε... βουτιά του Καζεμίρο.

Ο Μπενζεμά ευστόχησε από την άσπρη βούλα (43') και έφτασε αισίως τα 300 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ, η οποία είχε αγγίξει νωρίτερα το γκολ σε σουτ του (συγκλονιστικού και πάλι) Λούκα Μόντριτς που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιάσπερ Σίλεσεν.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, παρ' ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, τα αμυντικά λάθη της οποίας τιμώρησε σκληρά ο Βινίσιους με δύο γκολ μέσα σε εννέα λεπτά (52' - 61'), φτάνοντας τα δώδεκα στη La Liga, όπου είναι δεύτερος σκόρερ.

Πρώτος, βεβαίως, ο Μπενζεμά (17), ο οποίος έκλεισε το σκορ με καταπληκτικό γκολ αντάξιο της κλάσης του (88'), με την Βαλένθια να σημειώνει απλά το γκολ της... τιμής με τον Γκονσάλο Γκέντες, σε ριμπάουντ ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε ο Πορτογάλος και απέκρουσε ο εξαιρετικός, για άλλη μια φορά, Τιμπό Κουρτουά (76').

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Λούκας Βάθκεθ (87' Νάτσο), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί - Μόντριτς (70' Θεμπάγιος), Καζεμίρο (71' Καμαβινγκά), Κρόος - Ασένσιο, Μπενζεμά (89' Ίσκο), Βινίσιους Ζούνιορ (87' Βαλβέρδε).

Βαλένθια (Πέπε Μπορδαλάς): Σίλεσεν - Πιτσίνι (77' Ιράνθο), Ντιακαμπί, Αλντερέτε, Γκαγιά - Έλντερ Κόστα (66' Κόμπα - 83' λ. τρ. Μάνου Βαγέχο), Βας, Γκιγιαμόν, Γκέντες - Μούσα (66' Τσερίσεφ), Μάξι Γκόμες (66' Μάρκος Αντρέ).

Οι πρώτοι της La Liga (σε 19 αγώνες): Ρεάλ Μαδρίτης (21) 49, Σεβίλλη 41, Μπέτις 33, Ρεάλ Σοσιεδάδ (20) 33, Ατλέτικο Μαδρίτης 32, Μπαρτσελόνα (20) 32.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα