Σεβίλλη - Χετάφε 1-0: Σταθερά στο... κατόπι της Ρεάλ από το -5 (vid)

Σεβίλλη - Χετάφε 1-0: Σταθερά στο... κατόπι της Ρεάλ από το -5 (vid)

bet365

Ο Ράφα Μιρ σκόραρε τρεις φορές, μέτρησε μόνο η μία, αλλά ήταν αρκετό για να πάρει η Σεβίλλη τη νίκη κόντρα στη Χετάφε (1-0) και να μείνει στο -5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ματς λιγότερο.

Γερά στο κυνήγι του τίτλου της La Liga συνεχίζει η Σεβίλλη, η οποία έκανε το 2Χ2 στο 2022 επικρατώντας και της Χετάφε με 1-0.

Μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και το προσωρινό ξεστράτισμά της στο +8, το σύνολο του Τζουλιέν Λοπετέγκι ανταπάντησε με τρίποντο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ράφα Μιρ. Ο Ισπανός φορ μπορεί να ξεκίνησε το ματς με ακυρωθέν γκολ στο 10', ωστόσο, ο επιμένων νικά. Δώδεκα λεπτά αργότερα, με υπέροχο τακουνάκι από την ασίστ του Οκάμπος και τη μπάλα να περνά από την... κλειδαρότρυπα, ο Μιρ έβαλε μπροστά τους Ανδαλουσιάνους, που ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς άλλη τελική στον στόχο.

Ο 24χρονος φορ είχε και δεύτερο ακυρωθέν γκολ στο 49', Πάπου Γκόμες και Ράκιτιτς είχαν δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές, δίχως αυτό να στοιχίσει στη Σεβίλλη, η οποία πανηγύρισε την πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (συν μια ισοπαλία) και απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Βασίλισσα, αλλά με ματς λιγότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα