Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 1-1: Όρθια στη Μαδρίτη και παραμονή στην τριάδα

Νίκος Κικίδης
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 1-1: Όρθια στη Μαδρίτη και παραμονή στην τριάδα

bet365

Τι κι αν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για περίπου μια ώρα; Η Μπέτις άντεξε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο και δραπέτευσε με τον βαθμό (1-1) για να παραμείνει μόνη στην τρίτη θέση.

Οι δυο σερί ήττες είχαν φέρει σε δύσκολη θέση τη φετινή έκπληξη της La liga. Και η αποβολή του Μορένο στο 33΄στην αναμέτρηση της Μαδρίτης μαρτυρούσε πως η Μπέτις θα έφτυνε... αίμα για να δραπετεύσει από το «κάστρο» της Ράγιο Βαγιεκάνο! Το σύνολο του Πελεγκρίνι ωστόσο άντεξε και θα μπορούσε ακόμα να φύγει και με τη νίκη, αλλά τελικά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και παρέμεινε μόνο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εκείνοι που χτύπησαν πρώτοι μάλιστα ήταν οι Βερδιμπλάκος που άνοιξαν το σκορ με τον Κανάλες στο φινάλε του πρώτου μέρους (45+2΄) και έβαλαν πλώρη για ένα βαρύνουσας σημασίας διπλό μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της φετινής La Liga. Το αριθμητικό μειονέκτημα ωστόσο λύγισε στο 70΄ τη Μπέτις, με τον Μπαλιού να ισοφαρίζει και να χαρίζει τον βαθμό στη Ράγιο που την έστειλε στο -1 από την εξάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα